neljänkymmenen kevään ja syksyn mentyä
etsin taloa, kuistia, ikkunaa järvelle päin
mutta mitä näin
kerrostalon muistojeni päällä
hetkeksi suljin silmät
kuulin auton äänen
sen punaisen ladan
odotin että ovi aukeaisi
kysyisit tuletko kyytiin
vaan hetki haihtui
jatkoin matkaa
hymyilin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit