pilvet neuloi lumipaidan
puki ylle katon, aidan
valkoisen ja puhtaan paidan
saa myös tienoo pellon laidan
puki ylle katon, aidan
valkoisen ja puhtaan paidan
saa myös tienoo pellon laidan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit