Älä ota minulta pois -
tarkoitan tietysti,
anna minulle:
- ilmasto, joka ei muutu
(ainakaan huonommaksi)
- maailma ilman diktaattoreja
- Afrikka ilman nälkäänäkeviä
- luonto ilman lajikatoja
- meri ilman mikromuoveja
- maailma ilman aseita
(kaiketi mahdoton toivomus)
- joulu ilman joulupukkia
- ja itseni ilman nivelrikkoja
ja muita ikäviä kremppoja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaiken sen hirveän, jonka ihminen on saanut aikaan.
Jospa Taivaan Isä kuulee rukouksesi ja yrittää parantaa
meidän kaikkien elämää. Erittäin mieleen jäävä rukous,
kiittää Marle.
Sivut