Kesken unen tuli puhelu:
"Puu on kaatunut!"
Se oli jyrkässä kalliorinteessä,
vuosia nojautunut
olkapäähän, syliin.
Kelopuu, konkelo,
joka hitaasti vajosi,
irrottautui syleilystä,
tahtoi nyt ainoastaan nukkua,
yksin nukkua tuhat vuotta.
Se antoi tilaa,
se antaa tilaa,
se tekee metsän
joka ei palvele kuoleman taloutta,
vaan kaikea elämää
vähäisimmillään,
myöskin runsainmillaan.
Yöllä tuli puhelu:
"Sydän on pysähtynyt"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut