Etäällä, matkan päässä
talo. Sitä kohti kulkuni.
Kaiken matkaa
se on rakenteilla.
Punainen tiilikatto kasvaa
vihreää sammalta.
Paikoin.
Mitä minä talossa?
Avaan ikkunan verhot.
Katson tien päähän,
josta lähden,
tulen taloa kohti,
jota jo puretaan.
Seinää revitään auki.
Valmista en milloinkaan nähnyt.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin todella paljon runosta
Sivut