se kohta sinfoniasta
joka alun hämärän tremolosta
nousee häikäiseväksi kirkkaudeksi
ikimännyn latvukseen
kultaa, kultaa
- vielä kerran minä saan sen kuulla
myrskytuulen läpi
kun runko ryskyen kaatuu …
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tiytysti jokin musiikkitermi, mutta olisiko sillä suomalainen vastike ja miten se toimisi runossa?
Jos ei ole termistö hallussa, runo voi mennä ohi.
Sivut