ei lohtua,
vain melankoliaa
ja syvää masennusta
yksi asia tuo lohtua
tosin ilman sitä
kaikki olisi paremmin
sielu kuin ohutta lasia
jo kovasta äänestä särkyvää
maailma on liian suuri ja meluisa
siitä niukasti saan enää mitään hyvää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surua ja lohduttomia ajatuksia.Paljon voimia sinulle ja toivottavasti asiat olisivat menneet valoisampaan suuntaan.