Tassun jälki kinoksessa

Runoilija UNI

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2020 4:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to understand all is to forgive all
 
Seinän takaa
kuulen koiran haukkuvan
yksin ulvovan
karvaisen olennon

Hiljaisina hetkinä
mietin missä olet
puhun sinulle
mielessäni

toivon
että saat silityksiä
ja palkinnon

 
Selite: 
vuh brax räks
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa huolenpitoa ihmistä ja lemmikkiä kohtaan.
kiitos :) jostain sitä on aloitettava
Son toisihnaan siihen laihin, että omat hurtat saattava persheestä purassa.

Joo, niin se vain on. 
 

Käyttäjän kaikki runot