Aistit

Runoilija UNI

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2020 4:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to understand all is to forgive all
 

Katson Ikkunasta ulos

puussa lehdet
tuulen tahtiin lepattaa
pilvet roikkuu
sade maata rummuttaa

saan taas hengittää

kaukaa kaupungin äänet pauhaa
pisarat ikkunalla punoo helminauhaa

minusta on mukavaa
aina kun sataa

Selite: 
:)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesäisin sade raikastaa ja siitä kuuluu ihana sateen ropina.
Nykki taitaa sattaa, ko ikkunat kropisevat.
Ja ukkonen se vasta upeaa onkin :)

Täällä satoi tänään, lumet melkein poissa, ei haittaa!

Runossasi Oikein Suloinen tunnelma, tykkään kovin.
 

Käyttäjän kaikki runot