Nimetön

Runoilija withprince

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2012
Viimeksi paikalla: 6.2.2021 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

“But luxury has never appealed to me, I like simple things, books, being alone, or with somebody who understands.”
 

hulluna hakkaava sydän selkää vasten
keskellä yötä puhut kuutta eri kieltä

tulin ottamaan yön ja unet
ne jotka minulle tarkoitettiin
vahingossa tartuin maailmaasi
mutta ikinä en opi noita kaikkia kieliä

ei ollut tarkoitus
ottaa enempää kuin minulle kuuluva
suljetut silmät läpi yön

hulluna hakkaava sydän lyö
minua selkään

älä minua ammu
olin tässä vain ohikulkumatkalla
keksin seitsemännen kielen
sanon sillä hyvästit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot