Nimetön

Runoilija withprince

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2012
Viimeksi paikalla: 6.2.2021 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

“But luxury has never appealed to me, I like simple things, books, being alone, or with somebody who understands.”
 

oikealla tavalla vino hymy
ja hattu sopivasti kallellaan
ristii nilkat niin kuin kiltti tyttö
ja seuraavassa hetkessä
romuttaa kaiken katseellaan

piirrän hämärässä peiliin
huulipunalla karttoja
verhojen takana
silmiä ranteita ja huulia

hetken häpeilee
kuitenkin kävelee suoraan syliin
ja siitä läpi

askelten alla on autiomaa
mikä sinun maatasi tänään keinuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot