samoja virheitä
repii hiuksista, taivuttaa niskaa
pakottaa katsomaan silmiin samalla
sylkee vasten kasvoja
mene pois mene pois mene pois minusta
poistu oveni takaa
olen jo kuuro ja sokea, älä vie muita aisteja
älä huuda postiluukusta, älä myrkytä minua
en ota enää vastaan
katso mitä minulle teit
olen mustelmilla sisältä asti
tässä kohtaa luovutetaan, jos tahdotaan pysyä elossa
tässä kohtaa sanotaan, tämä oli viimeinen erä
ei minusta ole seuraavaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi