kuinka seinä selkää vasten
ja jalkojen alta katoava maa
isku palleaan
keuhkojen täydeltä yrittää yötä vasten hengittää
kapeita sormia, lonkeroita ohimoita pitkin
oikomassa hiuksista solmuja
tarttuvat ajatuksiin
tukistavat
kuka levitti huulipunaa leukaan asti
ja pyyhki silmien ympärille mustat varjot
nauroi perään pakkasen paleltamat
lakanoissa tuoksuu jo toinen sunnuntai
uskalsi toivoa toisia kasvoja
ja lupasi yrittää huomenna uudestaan
Selite:
oli liskoja talo täynnä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi