Jos taivaan kaukaisin laita olisi tulessa
minä sulkisin silmäni
ja maalaisin taideteoksen sormenpäilläni
kuunvalossa kylpevän metsäpolun
jonka ääriviivalla hän seisoisi
silmät leimuten
vahvat käsivarret kurottuneina minua kohti
hänen takanaan
purppuraiset lampaat kirmailisivat
veitsenterävien kuusenhuippujen yllä
Mutta koska taivas on vain
helmenharmaa
minä pidän silmäni visusti auki
ja odotan milloin
parvekkeella roikkuva
sateenkaaresta kudottu riippukeinu
sekä ikkunan nurkassa
himmeät kaipaavat sormenjäljet
katoavat usvaan
Selite:
It really nearly kills me.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi