Odotat risteystä
Polkumme on lyhyt,
mutta kenkäni
hiertävät
Puhut suullasi
Minä sydämelläni
Samoilla sanoilla,
eri kieliopilla
Aikamme mahtuu
pieneen tiimalasiin,
joka on täytetty
soralla
Pian vaieten
katsot toiseen
suuntaan
Kun jalkani
ohjaavat toiseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa kerrontaa
pidin
Melankolian täyteinen runo. Hieno!
Surullisen kaunis on runosi! Pidän!