Tunteet piilotuivat
hymyn mukana
Järki
menetti äänensä
Katseesi kuin
vihlaisu sydämessäni
Ilosi
minun tuskani
Kuplat persoonassani,
avoimessa lasissa
Päivä
liian kuuma
Ajatuksistani yhdenkin
kunpa tietäisit
Huominen
kasvattaako onneen?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi