Kevät huomaamatta
kaipuuksi kasvoi
kesäksi taipui
miltei katketen
Haikeuden laulu oksillaan
Hyvää matkaa, ystävä
Olkoon se kuin taakse jäänyt hetki,
vaikka sinua kaipaan enemmän
Sitä sydäntä hakkaavaa tahtoa
toisaalle
Hetkiä, jolloin varpaita myöden
olin juovuksissa naurusta
Ymmärrys avartui ja kasvoi
sydän vahvistui
salaa, meiltä molemmilta
Opetit paljon, ystävä
Samoin taakse jäänyt hetki,
vaikka sinua kaipaan enemmän
Selite:
Omistettu muutamalle Varsin Osaavalle Persoonalle.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Puhuttelevaa, kaunista symbolistakin ilmaisua runossasi!
Kaunis runo.
kerrassaan upea runo!
Harvinaisen kaunis, tiiviisti mukaansa ottava ja ymmärtäväisesti mukanaan kuljettava runo, kuin hyvä opas, joka matkan aikana selvittää mukana olijoille, esillä olevan kohteen pääasiat, jättäen jokaisen omaan harkintaan lopullisen mielipiteen muodostuksen.
Kaunis ja herkkää kaipuuta pursuava runo.
Pidin paljon tästä.
Tyylikkäästi muotoiltua tekstiä. Pidin valtavasti. Kiitos.
Haikea, mutta hyvin kaunis! :)
Haikeankaunis runo.
Hyvin kaunis.
Kaunis.
Lämmin hellä runo. Kiehtova sanonta: varpaita myöden olin naurusta juovuksissa.
koskettava. pidän paljon.
Kesästä asti taukoa pitänyt, näemmä, tämä taitava kynäniekka. Kauniit jäähyväiset, kaipuu jää. Murtuu ajan kuluessa ja muovautuu kivusta kauniiksi haikeudeksi. Hieno, hienompi, tämä tässä.
Ystävyyden kasvusta yhteisössä.
Onnea ja!
kaunis,kaunis,hieno runo
Ihanan, lämpimän runon olet ystävillesi sydämestäsi vuodattanut.
Haikeankaunis runo! Hyvää syntymäpäivää! :)
kaunis runo, hieno!