Kaikki luulevat tarvitsevansa jonkun
Jotta voisi olla kokonainen
Yhteisten vuosien jälkeen kuitenkin yllättäen huomaa
Olevansa kuitenkin yksi, vaikka ehkä ei yksin
Selite:
Pohdiskelin ihmisyksilöitä ja yksin olemista.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yksinkin voi löytää täyttymyksen. Siihen ei tarvitse toista. Ei välttämättä helppoa.
Tärkeää pohdintaa