Haluaisin vielä yhden mahdollisuuden
Ja mahdollisuuden näyttää sisimpäni ja ystävystyä
Haluan olla joku toinen
Mutta silti minä
Haluan karsia pois turhan
Ja kehittää kaikkein tärkeimpiä
Tai ehkä sittenkin
En edes halua olla minä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toisinaan täytyy löytää oma itseytensä aivan täysin ollakseen elämässään tyytyväinen ja tyyni.
Tykkäilen. :)
Toisinaan täytyy löytää oma itseytensä aivan täysin ollakseen elämässään tyytyväinen ja tyyni.
Tykkäilen. :)