En tiedä
Ehkä ei olekaan mitään menetettävää
Aina tulee uutta tilalle, kuin käärmeennahka
Uudestaan
Ja uudestaan
Ja kun oikein miettii, tajuaa,
Että elämähän menee sittenkin eteenpäin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi