Nimetön

Runoilija sunshine90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot kertovat omasta elämästäni. Yleensä aikalailla suoranaisesti, mutta joskus myös kierrellen. Kirjoittaminen on tapani käsitellä asioita ja tapani selvitellä ajatuksiani. Otan kaikki kommentit mielelläni vastaan. :)
 

Minä esitin aivan liian pitkään
että minun on paljon parempi ilman sinua
Leikin
kuvittelin
ja join lähes päivittäin unohtaakseni
Sänkyäni lämmitti
liian monet tuntemattomat
ja aivan liian monet kaverisi

Yritin koota itseni kostamalla ehjäksi
vaikka olenkin varma
että tämä sattui sinuun aivan yhtä paljon
Ongelma ei ollut rakkauden puute
vaan pelko

Me molemmat pelkäsimme
etten minä osaisi rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot