Nimetön

Runoilija sunshine90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot kertovat omasta elämästäni. Yleensä aikalailla suoranaisesti, mutta joskus myös kierrellen. Kirjoittaminen on tapani käsitellä asioita ja tapani selvitellä ajatuksiani. Otan kaikki kommentit mielelläni vastaan. :)
 

En ole enää runoillut pitkään aikaan
Jotenkin se on aina paljon vaikeampaa
kun on oikeasti onnellinen

Tai mistäpä minä onnesta mitään tietäisin
kun sellaista tunnetta aitona ensimmäistä kertaa koen

Väitän rakastavani tuota hölmöä ukkelia
joka vieressäni istuu
Ja joka on vierelläni jo kuukausia pysynyt

Rakastan niin paljon että hyväksyn
huonon leffamaun
ja huuliani raapivan parran

Ja hän rakastaa minua niin paljon
että hyväksyy hankalan ja yliherkän luonteeni

Minä rakastan myös tätä elämää
joka on niin ihanan tavallisen tylsää
Ennen luulin kaipaavani jännitystä
vaikka aina halusin vain tällaista rakkautta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot