Nimetön

Runoilija sunshine90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot kertovat omasta elämästäni. Yleensä aikalailla suoranaisesti, mutta joskus myös kierrellen. Kirjoittaminen on tapani käsitellä asioita ja tapani selvitellä ajatuksiani. Otan kaikki kommentit mielelläni vastaan. :)
 

Minä suljin silmäni
ja pelkäsin hengittää
Häpesin vartaloani
ja sitä mitä sille minulta
kysymättä tehtiin
Halusin unohtaa
ja esittää
että kaikki on hyvin
vaikka todellisuudessa
tunsin menettäneeni aivan kaiken

Haluan pois tämän kaiken
Pestä pois sen lian
joka tahrii mieltäni
Haluan ottaa viimeisen kulauksena
tanssia viimeisen tanssin
ja kadota pois
Pelkään
että kaikki näkevät lävitseni
Pelkään
että viimeinenkin viattomuuteni
vietiin minulta väkisin pois

Ehkä tämä ei ole minun vikani
mutta minä se tässä kärsin
Minä olen se
joka haluaa vain kadota

Selite: 
Jotkin asiat ovat liian vaikeita käsiteltäviksi ja liian täynnä kipua, jotta niitä edes kykenisi ajattelemaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot