Mie taisin vähän ihastua sinnuun
Kun tulit seurakseni sateeseen tupakille
vaikket edes polta
Kun liimasit housuihini tarroja
ja varmistit että ne pysyvät
pitämällä kättäsi jalallani
Kun muodostat sormillasi sydämiä
minun ollessani pahalla päällä
Kun halaat ja käsket rauhoittumaan
kun minä olen jälleen valmis luovuttamaan
Olethan sinä vasta penikka
ja kerrot huonoja vitsejä
mutta samalla saat kuitenkin minut nauramaan
ja unohtamaan hetkeksi
nämä aikuisuuden tuomat ongelmat
Ehkä on aivan tarpeeksi syytä ihastua
koska sinä saat minut aina hymyilemään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aika söpö runonen :)