Unessani

Runoilija Levina

Ihanimmassa unessani matkaan kanssasi
Hymysi valaisee pimeää
Sinun käsivarsiesi lujassa syleilyssä
Helposti selviän huomisen haasteista
Pimeys häviää auringon nousuun
Suudelmasi pyyhkii viimeisetkin huolen rippeet



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyyttä parhaimmillaan
 

Käyttäjän kaikki runot