Ikävä
sun sinisiä silmiä
arvoituksellista katsetta,
josta ei tiedä mitä ajattelet,
kun katsot syvälle silmiin
sun huoneen valaisevaa hymyä,
vaikka en koskaan tiedä mille hymyilet
sun matalaa seksikästä ääntä,
kun kerrot päivän tapahtumista
sun suudelmaa,
joka saa polvet notkahtamaan
sun kosketusta,
joka saa sielunkin värähtelemään
rakastelua,
jonka nautinto saa lähes tajuttomaksi
rakastelun jälkeistä aikaa,
raukeana sun kainalossa
sen toivoisi kestävän ikuisesti
sun sanoja,
kun kerrot että rakastat
ikävä ihanaa sinua <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikein hyvää juhannuksen aikaa.