Mitä siitä vaikka onkin
pimeää ja kylmää,
sataa kaatamalla
On meillä tähtitaivas,
savusaunan lämpö,
luonnon hiljaisuus
Toistemme läheisyys,
yhdistävä rakkaus
Saunapuhtaat vartalot,
kiinni toisissamme
Iho tuntee poltteen ihon
Jokaisen pienen kosketuksen,
kuuman hengityksen
Älä päästä irti,
ollaan hetken yhtä
En malta olla paikallani,
kiemurtelen allasi
Halu kasvaa kiihkeäksi,
aina hetkeen räjähdyksen
Sinä syvällä minussa
Vartalot hikisinä,
ihan raukeina,
toistemme kainalossa
Huulet etsii vielä huulia,
kaipaa pehmeitä suudelmia
Kuunnellaan vain hengitystä,
sydän sentin päässä❤️
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit