Kunnes kuolema erottaa

Runoilija Levina


Sinussa,
on jotain,
mitä järjellä ei voi selittää

Mun sydän,
vain sen ymmärtää

Jokaisessa suudelmassa,
intohimoisessa
ihon kosketuksessa

Maistan elämää

Liekki syttyy sisälläni,
kiihko lähentelee kipua,
rakkaus tuottaa tuskaa,
halu ja himo hallitsee

Näitä haavoja aika ei paranna,
sydämestä puuttuu palanen,
sinun kokoinen

Kunnes kuolema meidät erottaa

Tahdon sua aina uudestaan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kaipausta
Intohimoisen kiihkeää vahvaa rakkautta.
Nopeaan vuodet kuluvat. Minulla ja puolisollani on takana jo yli 48 avioliittovuotta.
 

Käyttäjän kaikki runot