varpaan kärjellä

Runoilija virveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä." -André Gide-
 

Päivien kulku
kuin balettitossujen
kärjillä tasapainottelisi,
sitä yhtä tyyntä
hiljaisuuden hetkeä
tavoittelisi.

Äkillinen ilmestys,
yhtäkkinen hämmästys,
kokonaisvaltainen
herpaannus,
mikään ei auta,
taas kaadun.

Kaadun
noustakseni
yhä uudelleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot