Olen väsynyt tunnottomuuteen,
lääkkeiden tuomaan tunteeseen
jotka vajoavat, huuhtoutuvat
soljuvat hetkessä unohdukseen.
Olen nuori, minussa pitäisi
olla voimaa
sydän vyöryttävää elämänhalua
täynnä tukahduksiin asti.
Olen vain hiillos, muisto
nuotiosta,
joskus roihunneesta.
Palelen,
olen kai taas alasti,
unohtanut pukea päälleni.
Olenko sairas
vai muuten vain
sekaisin?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi