Huumaava lämpösi,
kuumat sivelysi
hekumalliset kosketuksesi
niin kevyesti
hyväillen puoliavoimia
silmäluomiani.
Kostea tuoksusi,
lempeä puhalluksesi,
kaikki ympärilläni
sykkii elämää.
Hetken kaikki muu
on
merkityksetöntä,
maailma ympärilläni
suorastaan hehkuu
väreistä.
Kun kaikki muu
jo kylmenee,
haipuu pois,
heleä puna
poskillani säilyy.
Muistuttaa sinusta,
kesä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi