Takatalvi

Runoilija virveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä." -André Gide-
 

Kuin kaksisataa
ketjukolaria
odotellaan päivän
kirkastumista,
istuskellaan pientareella
värjötellään
asemalla

toivotaan, että
kenties se kevät,
kun ei
mikään muukaan,
tule

Vapauttaisi peltikoneet
ojanposkista,
kuuraisi pellot
pumpulista.

Pääsisin ehkä
juhannukseksi
kotiin.

Odotellessa
voisin
vaikka olla
avuksi,
syödä vähän
lunta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot