Mä luulin ehkä enemmän
Kuin koskaan annoit ymmärtää
Mut kai sä tiedät sen
Etten tahtonutkaan enempää
Halusin vain sua koskettaa
Pintaa syvemmältä
Niinkuin säkin sait mut tuntemaan
Muurini näyttämään häilyvältä
Sun on turha sanoa
Ettet koskaan mitään tuntenut
Sillä kukaan ei ole mua
Samalla lailla koskenut
Mä kyllä näin sen sun silmistäs
Mä kyllä kuulin sen sun puheestas
Mä tunsin sen sun iholtas
Että välillämme oli jotain kaunista
Mutta ahdistus oli tunteistas vahvempi
Mun rakkauteni sua suurempi
Sen jätin kuitenkin sanomatta
Ja nyt mun on pakko
Sua olla rakastamatta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi