Vaikka vain kuiskasit ne sanat korvaani
Kaikuivat ne mielessäni kovempana kuin huuto
Vaikka vain hetken olit lähelläni
Miksi tunnen sut siinä vieläkin?
Olitko siinä oikeasti
Todellako sua pidellä sain?
En tiedä ovatko silmäni kiinni vai auki
Koska näen sut siinä aina vain
Ennen tiesin todeksi sen
Mitä nyt ehkä vain muistelen
Vaan jospa tämä onkin vain
Sitä mistä eniten haaveilen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi