Onnellinen(ko)

Runoilija CasinoRoyal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008
Viimeksi paikalla: 27.6.2020 15:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen tavallinen kadun tallaaja. Jonkinlaisia runoja olen väsäillyt jo jonkin aikaa mutta vasta nyt uskallan tuoda ne julki :) Iso kiitos kaikille arvosteluista. Ne todella lämmittävät mieltäni. :)
 

Oon ehkä kuvitellut väärin sen
Mitä mun elämän pitäisi olla
Jotta olisin onnellinen

Kun sain siitä otteen
Ei se pitänytkään
Halusinko salaa enemmän?
Eikö mikään riittänytkään?

Tyytyväisenä on hyvä olla
Kun kaikki on vain ihan hyvin
Ei tartte haluta enempää
Turhaan tavoitella onnellista elämää

Kun mikään ei koskaan riitä kuitenkaan
Vaikka saisi kaiken mitä halajaa
Ajan mittaan sitä oivaltaa
Että oikeastaan nyt ja tässä
On elämä aivan mallillaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo. Nyt ja tässä on parhainta, kun sen viimein oivaltaa.
 

Käyttäjän kaikki runot