Ei ensisilmäyksellä

Runoilija CasinoRoyal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008
Viimeksi paikalla: 27.6.2020 15:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen tavallinen kadun tallaaja. Jonkinlaisia runoja olen väsäillyt jo jonkin aikaa mutta vasta nyt uskallan tuoda ne julki :) Iso kiitos kaikille arvosteluista. Ne todella lämmittävät mieltäni. :)
 

Ei se ollut ensisilmäyksellä
Vaan kun katsoin sua toisen kerran
Tajusin etten halunnut
Katsoa vain hetken verran

En olisi koskaan uskonut
Että tältä voisi tuntua
En saa syötyä tai nukuttua
Kun aattelen vain sinua

Kun olen kanssasi
Ja naurusi täyttää sieluni
Haluaisin vain sua lähelläni pidellä
Enkä koskaan luotasi lähteä

Olet paljon enemmän
Kuin mistä olen koskaan haaveillut
Ja niin paljon enemmän
Kuin olen koskaan ansainnut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot