Minä

Runoilija Neidonpaula

Ankkurini köysi katkesi,
putosin syvään mereen.

Löysin kädonneen hylyn,
jota merenneito vartioi,
yhdessä haiden kanssa.

Selite: 
vapaasukeltaja. Vain köysi puuttuu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot