Kuuma, tahmea ilta
karkaa suoraan aamuun
Huominen saapuu huomaamatta
Aallot tulevat vastaan
kuin kaipaisivat minua
Antaa niiden odottaa
Jos nyt sanoisin,
että olen onnellinen,
en ehkä kokonaan valehtelisi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi