Suutele minulta jalat alta
tänä päivänä, tällä valkealla hiekalla
kun aurinko paistaa korkeammalta
ja meri kuohuu, huokailee sen alla
Ota minut kysymättä
Katso silmiini, tiedät kyllä:
olen aina halunnut tätä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit