Oikeat sanat

Runoilija Adswil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailmassa on hyvä elää - silloin huomaa, miten unelmat toteutuvat oikeassakin maailmassa. Ja sinä, joka eksyit runojani lukemaan, tahdot varmasti piristää päivääni kommentilla :)
 

Et tarvitse paljon sanoja
jopa yksi huolella valittu riittää
Kuiskaa se korvaani -
tai älä sittenkään,
kirjoita selkääni sormellasi

En olisi uskonut sinusta,
ethän ollut tummasilmäinenkään,
ja vaikenet enemmän kuin puhut
Mutta sinun kanssasi
en koe tarvetta olla äänessä

Sinä valitset ne ihmiset,
jotka päästät lähellesi, päähäsi
Niin suuri valta niin aralla ihmisellä

Ja niin sinä löydät oikeat sanat,
ne jäävät minuun kiinni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot