Alakuloinen sadepäivä harmaantuu jo
ei pimene, ei vieläkään, syksyyn on aikaa
Tunnit matelevat, tunnit seuraavat samanlaisina toisiaan
Kirjoittaisit jo, mikset sinä kirjoita?
En tiedä itkeäkö, vai ehkä nauraa
Veikkaisin jälkimmäistä, onnesta jolla on
ainakin pieni mahdollisuus toteutua
Ajatukset väistyvät, ajatukset toistuvat
Mitä väliä -
nekin ovat vain pilvien virtaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi