Hiljainen henkäys
ja silti se nosti
lehdet maasta
punaisena
ne tanssivat taivaalla
riemuiten
ne olivat kuin minä
ja silti se nosti
lehdet maasta
punaisena
ne tanssivat taivaalla
riemuiten
ne olivat kuin minä
Selite:
Miitin satoa sanoista Punainen, Henkäys, Nostaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista kerrontaa,pidän.
Sivut