Vaikea mies
eikä nainenkaan
paljon helpompi
sekoitus vahvuutta
ja herkkyyttä
terästä
ja tunteellisuutta
toisinaan pientä
hyvin pientä
oikutteluakin
väsymyksestä
tai ihan tavan vuoksi
sinun sanojesi mukaan
sen kyllä huomaa
että olen tottunut
saamaan haluamani
useimmiten
se ei silti ole
mikään syy
tehdä tälläkään kertaa
mitenkään toisin
kuuletko
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aina sitä jotenkin sopii. Aattelin kun oli tupla vaikeaa kerran kun oli kaksoset kierrossa
vaikeuteenkin tottuu
syihin oppii ottamaan vastuun
sanojaan osaa arvostaa
väsymystään kunnioittaa
pienestä oppii..
suurenkin sydämen
rakentamaan..
Sivut