Vartaloni herää
ennen kuin minä
ja siinä kohtaa
kun itse herään
on vaikeaa
sanoa ei
jokaisen solun
huutaessa kyllä
ja sinä tiedät sen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Vartaloni herää
ennen kuin minä
ja siinä kohtaa
kun itse herään
on vaikeaa
sanoa ei
jokaisen solun
huutaessa kyllä
ja sinä tiedät sen
Kommentit
Tässä runossahan paljastuukin totuuksia.
Ei mies olekaan ainoa joka, puheitten mukaan, ajattelee keskivartalon alapuolella olevilla laitteilla.
Jos näin on kuten runo väittää, niin naisenkin aivot toimivat aikaviiveellä ja silloin se jo on myöhäistä.
Jorma tuli sisään jo V-muotoisesta aukosta, kun ovi oli hiukan raollaan ja nyt jo täyttä häkää työntyy peremmälle ja peremmälle pimeässä boksissa.
Että sellaisia asioita tuli tästä mieleen.
Ai helkkari - tässä on ruutia =)
Jaiks, tää on todellakin taitavaa
Tuttua ja todellakin noin voi käydä
Taitavaa erittelyä.
Taitava kuvaus halusta tuota pikaa unesta herättyä ... kokonaisena ja uutena valmis ...
Sivut