Lämpimän veden
valuessa hitaasti
pitkin vartaloani
pienten pisaroiden
kimmeltäessä
sinun ihollasi
sisälläni kihelmöi
käsiesi seuratessa
veden kulkemaa reittiä
kostean höyryn
huuruttaessa huoneen
sulkiessa meidät syliinsä
sinä painauduit
syvälle kosteuteen
meidät yhdistäen
suihkun solistessa
taustamusiikkina
vaimentaen ääniä
hukuimme toisiimme
Selite:
Vanha runo, joka löytyy kirjastanikin...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aivan, nämä suihkurakkauskertomukset ovat kivoja, tyttöjeni asuessa kotona poikaystäväsuihkut kesti ja kesti, ilmeisesti siellä tutkittiin tuota vesivanaa kuten runossasi kerrot, kaunis eroottisviritteinen runo, peseytymisen ihanuudesta suihkuseuralaisen kanssa
Ihanan herkkä runo maailman luonnollisimmasta asiasta. Hienoa sanojen käyttöä.
Kosteaa tunnelmaa.
Aamu tuimaan ... virkistävään yhdessäoloon ... puhtaan oloista rentouttavaa läheisyyttä.
Kaunis kiitos :)
Sivut