Ilman sinua
aurinko piiloutuu
pilvien taakse
taivaalta sataa
kyyneleitä
eikä kuukaan
hehku valoa
vaan yksinäisyyttä
ilman sinua
kukat kuihtuvat
meri on tyyni
aivan liian tyyni
eivätkä linnut
laula ilosta
vaan kaipauksesta
ilman sinua
harmaa on harmaata
musta mustaa
värittäjän puuttuessa
eikä yksikään sana
ole yhtä kaunis
tunteikas
tai intohimoinen
ei niin täynnä elämää
kun sinä olet poissa
Selite:
Näitä "ilman sinua"- juttuja on jokunen tullut kirjoitettua ennenkin, mutta Narrien Herran runon innoittamana taas yksi lisää... Kiitos vain ; )
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niipä,mutta porskutetaan eteenpäin
Pysähtynyt ja kaipauksesta tyven.
Ei koskaan kaipaus suurin runoistasi katoa milloinkaan..ihmisen sydän surua täynnä..kaunista kaipausta
Kaunis, jopa surua soiva on runosi, tyynestä rauhallisuudesta kuljettava on runosi.
Kaunis, hieno runo.
yksinäisyys varjostaa, kirkastaen unelmaa
upeaa runokerrontaa
Sivut