Muutama ylimääräinen lyönti
lämmin aalto
päästä varpaisiin
katsomattakin tiesin
silmien säteilevän
hymyn pehmentävän ilmettä
eikä siihen tarvittu
kuin muutama sana
sinulta
jotain mitä odottaa
lämmin aalto
päästä varpaisiin
katsomattakin tiesin
silmien säteilevän
hymyn pehmentävän ilmettä
eikä siihen tarvittu
kuin muutama sana
sinulta
jotain mitä odottaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kohta vapiset tutiset ja tiedät olevasi vasta oikeasti elossa
hieno kuvaus, missä olet jättänyt ilolle, myös oman vapauden
sydän odotustentäyteinen
- kiheltävää tunnelmaa runollasi
Kaunista,pidän.
tunneälyä loistavaa
Sivut