Ei kai yksi lisää
enää tunnu missään
on sitten kyse ikävästä
suudelmasta
miehestä
tai sairaudesta
kaikkia on ollut
jo niin paljon
vai mitä sinä luulet
enää tunnu missään
on sitten kyse ikävästä
suudelmasta
miehestä
tai sairaudesta
kaikkia on ollut
jo niin paljon
vai mitä sinä luulet
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
se viimeinen vesipisara -
toivottavasti ei tipahda
Hienon tekstin olet raapinut.
hyvät asiat peittäkööt pahat
pahat opettakoot arvostamaan hyviä
kyllä sitä näistä suudelmia suudelmia valitsisi jos saisi, tosin kyllä valintoihinkin oma toimintakin vaikuttaa sen mitä saa
Haikea tunnelma,pidän.
riippuu ihan täysin
koosta..
;)
Ei kuormaa ehkä enempää anneta, kuin mitä kantaa jaksaa.
Sivut