Kuinka usein
puhumme meistä
vaikkei meitä
edes ole
on vain minä
ja sinä
eikä muuta
tule olemaankaan
ei vaikka muutkin
muuta luulevat
on ystävyys
suhde
rakkauskin
se vain ei riitä
ei meihin
siihen miten se
yleensä käsitetään
sinulle
se voisi riittääkin
minulle
minulle se ei riitä
puhumme meistä
vaikkei meitä
edes ole
on vain minä
ja sinä
eikä muuta
tule olemaankaan
ei vaikka muutkin
muuta luulevat
on ystävyys
suhde
rakkauskin
se vain ei riitä
ei meihin
siihen miten se
yleensä käsitetään
sinulle
se voisi riittääkin
minulle
minulle se ei riitä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
luottamuksen perusteita, sanalla sanoen ihmissuhteiden sidoksia yleensäkin, sydämenvalintoja. joihin järki ei yllä
miten tunteita ei voi feikata
runoilijan päättävän
olemuksen tätä
kirjoittaen
koko kehosta näkee se on
juurikin näin
mutta ystävyyskin on Paljon ja Erittäin Tärkeää.
kätesi vaan ei ylety pomintaan,
alhaalla haihatella
ylhäällä unelma,
itsevarma ja upean positiivisella tavalla
mikä riittäisi
mitä tarvitaan lisää
että riittäisi
vai pitäisikö ottaa
jotain pois
tullakseen täydelliseksi
On hyvä ymmärtää,tietää mikä itselle riittää,pidän.
on päivä ja yö on yö, ystävyyden ei koskaan soisi katoavan meistä. Otetaan siis taas ystävyydelle.
Kiitos runostasi.
Sivut