Onkivapa kädessä
silmät kiinni kohossa
yrittäen erottaa
pienimmänkin liikahduksen
päässä
ei yhtään ajatusta
siinä minun sieluni lepää
silmät kiinni kohossa
yrittäen erottaa
pienimmänkin liikahduksen
päässä
ei yhtään ajatusta
siinä minun sieluni lepää
Selite:
Ja kun palkinnoksi sai vielä useiden pienien lisäksi yhden ison kalan ja mökillä siiderin, niin juhannus alkoi paremmin kuin hyvin :) Hauskaa Juhannusta kaikille muillekin :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
olossaan luontoon sulautunut
Sivut